nieuws

Verkiezing Veiligste Magazijn 2018 van start

Warehousing 2192

Verkiezing Veiligste Magazijn 2018 van start
Jury op bezoek bij Ingram Micro in 2016

Wie volgt Abbott Logistics op in de categorie groot. En wie sleept de categorie klein in de wacht? Bedrijven voor de verkiezing Veiligste Magazijn van Nederland kunnen zich vanaf nu opgeven.

Voor de 13e keer wordt de verkiezing Veiligste Magazijn van Nederland gehouden. Wie wordt de opvolger van Abbott Logistics is de grote vraag. Dit bedrijf won namelijk 2 jaar achter elkaar in de categorie groot. Vorig jaar gooide de vestiging in Breda de hoogste ogen. In 2016 ging de vestiging in Olst voor.

Veiligheid als speerpunt

Elk magazijn, warehouse of distributiecentrum kan zich inschrijven en een poging wagen om uitgeroepen te worden tot Veiligste Magazijn van 2018.  Bedrijven die mee willen dingen zetten concrete extra stappen naar een hogere veiligheid binnen de logistieke werkomgeving.

 

 

Lees ook

 Inspectiedienst: Stijgend aantal arbeidsongevallen ‘zorgwekkend’
Daarom zijn Ceva en Akzo Veiligste Magazijn van Nederland
Valeo en Nedtrain winnaars Veiligste Magazijn 2014

 

 

Inschrijven Veiligste Magazijn

Inschrijvingen die binnen komen worden beoordeeld op basis van de vragenlijst. Daaruit volgt een die bezocht worden door deskundigen. De jury wijst uiteindelijk winnaars aan, na een uitvoerig bezoek en de beantwoording van kritische vragen.

Inschrijven

Inschrijven kan tot en met 1 juni. De finale is op 15 november tijdens de Dag van het Magazijn bekendgemaakt. De Dag van het Magazijn en de Prijs Veiligste Magazijn zijn een initiatief van: BMWT, evofenedex, Logistiek.nl en Tempo-Team. Voor meer informatie: www.hetveiligstemagazijn.nl

Reageer op dit artikel