nieuws

Selectietool WMS moet keuze vereenvoudigen

Warehousing 2081

Selectietool WMS moet keuze vereenvoudigen

Kiezen van de juiste WMS moeilijk? Een nieuwe selectietool voor de Benelux moet dit proces vergemakkelijken.

WMS expert Jeroen van den Berg heeft een online WMS selectietool ontwikkeld. In de tool heeft Van den Berg zijn kennis gebundeld. Het doel: de WMS keuze vereenvoudigen. “Ik was op zoek naar vernieuwende manieren om bedrijven te helpen”, verklaart Van den Berg zijn tool. “Ik merkte in mijn eigen projecten dat doorgaans 3-4 criteria de doorslag gaven bij de keuze van een shortlist. Al waren het wel telkens andere criteria. De onderscheidende criteria heb ik samengebracht.”

 

Lees ook
‘Ga voor standaard WMS met doorontwikkelruimte’

De tool bevat onder andere de criteria: ervaring in een branche, prijsklasse, technologie, functionaliteit en de supportorganisatie van de WMS-aanbieder. “Nu kan iedereen online zijn keuzes bepalen.
De online selectietool vertelt welke WMS-aanbieders het beste passen. wms-software.eu is een onafhankelijke selectietool voor WMS in de Benelux. De online tool is kostenloos.

 

WMS Dag 2018 op 21 maart in Den Bosch
De komende WMS Dag op 21 maart gaat over het belang van data en de manier waarop we logistieke processen in een snel tempo ‘verdigitaliseren’ tegen de achtergrond van belangrijke trends als IoT (Internet of Things), big data en blockchain.Houd me op de hoogte

 

 

Keuze voor nieuw WMS

Er zijn vele redenen om op zoek te gaan naar een nieuw warehouse management systeem (WMS). Het pakket is verouderd of het bedrijf groeit uit z’n jasje. “Het is essentieel dat mensen naar de toekomst kijken bij het selecteren van een nieuw WMS”, aldus Van den Berg.

 

Lees de blog
Waarom investeren in WMS?

 

Flexibiliteit is de heilige graal als het om WMS gaat. De keuze groeit, nu steeds meer nieuwe bedrijven zich op de WMS markt begeven. En de nieuwkomers worden steeds beter.

 Zie ook
35 % van de mogelijkheden van WMS onbenut!
Liever evolutie in plaats van revolutie in WMS

 

 

 

Reageer op dit artikel