nieuws

Picnic opent nieuw distributiecentrum in Diemen

Warehousing 3514

Picnic opent nieuw distributiecentrum in Diemen

Online supermarkt Picnic neemt in Diemen een nieuw distributiecentrum in gebruik en verdubbelt daarmee de capaciteit. De extra ruimte is nodig om in het nieuwe jaar verder te kunnen groeien en in meer Nederlandse steden de boodschappen aan huis te kunnen bezorgen. Het dc biedt werk aan 300 mensen.

Het nieuwe distributiecentrum heeft een oppervlakte van ruim 10.000 m² en is een aanvulling op de huidige distributiecentra van Picnic in Nijkerk en Utrecht. Deze twee dc’s worden inmiddels maximaal benut. Extra ruimte is volgens Picnic hard nodig omdat de online supermarkt volgend jaar in een groeiend aantal steden in Noord- en Zuid-Holland actief worden, zoals Haarlem, Hoofddorp, Bennebroek en Heemstede.

Picnic dc biedt volop werkgelegenheid

De nieuwe locatie in Diemen wordt momenteel verbouwd en moet eind januari operationeel zijn. Het distributiecentrum biedt werk voor voor 300 mensen, die onder meer de orders verzamelen en deze klaarmaken voor verzending naar lokale distributiepunten. In het nieuwe distributiecentrum worden zowel gekoelde als houdbare producten verzameld.

De uitbreiding in dc ruimte is onderdeel van de landelijke uitrol van Picnic. Het bedrijf bouwt ook in Utrecht een nieuw dc dat werkt moet bieden aan 1.000 mensen.

Lees ook: Picnic wordt logistiek dienstverlener

Reageer op dit artikel