nieuws

Mainfreight huurt extra distributieruimte in ‘s-Heerenberg

Warehousing 1898

Mainfreight huurt extra distributieruimte in ‘s-Heerenberg

Logistiek dienstverlener Mainfreight heeft een overeenkomst gesloten voor de huur van een distributiecentrum van circa 14.331 vierkante meter in standplaats ’s-Heerenberg. De logistiek dienstverlener huurt het dc volgens eigen zeggen in aanvulling op de andere locaties in de Gelderse grensplaats.

Mainfreight huurt het distributiecentrum, dat beschikt over circa 780 vierkante meter aan kantoorruimte, van SynVest Real Estate Fund. Over de duur van de huurovereenkomst zijn geen details bekend gemaakt. In ’s-Heerenberg heeft de Nieuw-Zeelandse logistiek dienstverlener in totaal 4 warehouses.

Nieuwbouw op DocksNLD

Het laatste warehouse van circa 26.000 vierkante meter is gerealiseerd op bedrijventerrein DocksNLD. Dit pand werd dit voorjaar opgeleverd. Met deze laatste uitbreiding beschikt Mainfreight, dat in 2011 de Wim Bosman Group kocht, in Europa over ruim 320.000 vierkante meter magazijnruimte.

Mainfreight actief op 200 locaties wereldwijd

Mainfreight, op plaats 8 in de top 100 logistiek dienstverleners van dit jaar,  is inmiddels actief op 200 locaties wereldwijd, waarbij het bedrijf zich richt op klantspecifieke en geïntegreerde warehousing, transport- en distributieoplossingen. In Europa is het bedrijf naast Nederland ook gevestigd in België, Frankrijk, Duitsland, Roemenië, Rusland, Polen, Oekraïne en het Verenigd Koninkrijk.

Reageer op dit artikel