nieuws

Toyota sluit grote deal met Agro Merchants

Warehousing 1675

Toyota sluit grote deal met Agro Merchants
vlnr: Gerbrand Goede, procurement Agro Merchants Group Daan van der Steeg, nationaal accountmanager Toyota Material Handling

Toyota Material Handling en Agro Merchants Group slaan de handen ineen. Toyota is sinds kort de preferred supplier voor alle Europese vestigingen van Agro Merchants Group.

Toyota gaat de gehele vloot van reach-, pallet- en heftrucks leveren aan Agro Merchants. De deal betreft voor alle vestigingen in Europa. De logistieke dienstverlener heeft 16 locaties op het Europese continent. Naast leveren van trucks Toyota en Agro staat gezamenlijke initiatieven op het gebied van productiviteit en vlootmanagement centraal.

Sturen op feiten

Alle trucks worden op leasebasis geleverd. Zo beschikken alle Europese vestigingen over de laatste stand der techniek en is er tevens de garantie dat het materieel goed presteert. Al het intern transport materieel is uitgerust met het vlootmanagementsysteem I-Site.

 

Lees ook
Agro Merchants heeft nieuw distributiecentrum op Maasvlakte

Amerikaans vrieshuis op overnamejacht in Nederland

 

“Door middel van I-Site kunnen we inzicht verkrijgen in alle aspecten, van onderhoudskosten tot de inzet van de machines. Want we hebben gemerkt dat niets zo emotioneel is als een heftruck. Dan is het toch van belang dat je de emotie kunt aanvullen met op feiten onderbouwde keuzes”, stelt Gerbrand Goede, procurement Agro Merchants Group Europe

 

Zie ook
Agro Merchants opent eerste koel- vriesmagazijn in Europa

De grootste koelhuizen ter wereld en Europa

 

Agro kiest voor preferred suppliers, in dit geval Toyota, omdat het bedrijf behoefte heeft aan continuïteit, flexibiliteit en korte lijnen. “De centrale benadering en lokale daadkracht van Toyota Material Handling tijdens het tendertraject sluit volledig aan bij onze ambitie om te groeien”, verklaart Goede de keuze voor de grootste material handlingspeler ter wereld

Over Agro Merchants

Agro Merchants Group is actief op 4 continenten, in 11 landen, met 61 sites. Wereldwijd beheert de logistieke dienstverlener ruim 6,7 miljoen kubieke meters koel- en vriesruimte. Agro Merchants Group is sinds 2013 actief in Europa en heeft de ambitie om een geïntegreerd Europees cold chain platform te realiseren.

 

Reageer op dit artikel