nieuws

SSI Schäfer komt met ‘Logistieke wake-up call’

Warehousing 1385

SSI Schäfer komt met ‘Logistieke wake-up call’

Een niet-alledaagse kijk op de logistieke toekomst. Dat belooft SSI Schäfer tijdens de Logistica 2017.

De wereld verandert, de logistiek verandert. Daarom verzorgt SSI Schäfer tijdens de Logistica dagelijks een niet-alledaagse kijk op de logistieke toekomst. De material handling specialist doet dat door middel van een ; energievolle en inspirerende’ Wake-up call sessie.

Blockchain

De sessie wordt iedere beursdag gehouden van 13.30 – 14.00 uur in theater 6 (Magazijn & Distributie). In een sneltreinvaart worden onderwerpen aangesneden, zoals exponentiële groei, blockchain, kunstmatige intelligentie, robotisering en automatisering. Vervolgens is er een vraag en antwoord sessie met de trendverkenners van Fountainheads op de stand van SSI Schäfer.

Aanmelden voor ’Logistiek van de toekomst – Wake-up call sessie’ kan via deze links:

Dag 1
Dag 2
Dag 3

AGV

SSI Schäfer (stand B021) toont ook de Weasel die vorig jaar werd bekroond met de IFOY Award. Dit onbemande voertuig kan dozen, kunststof bakken en een variëteit aan andere goederen tot 35 kg flexibel vervoeren, zonder de hulp van een transportbaansysteem.

Oplossing staat centraal

In vergelijking tot eerdere edities, zullen er minder logistieke producten te zien zijn. Arie Ariese, directeur: “Wij denken niet vanuit het product, maar bieden een optimale oplossing. Daarom voeren wij graag een goed gesprek op onze stand onder het genot van een hapje en een drankje.”

 

Reageer op dit artikel