nieuws

Standard Life Investments koopt distributiecentrum in Vianen

Warehousing 879

Standard Life Investments koopt distributiecentrum in Vianen

Standard Life Investments koopt in Vianen een nog te bouwen distributiecentrum. Het dc heeft een oppervlakte van 23.000 m².

Dit is de tweede grote investering van Standard Life Investments in Vianen. In 2016 investeerde het bedrijf  €25 miljoen in een distributiecentrum van 33.000 m² in Vianen. Dat dc is in maart 2017 weer opgeleverd.

Bedrijventerrein Dordtse Kil

Met de transactie n Vianen komt de teller in Nederland op 3. Standard Life Investments is ook sinds kort eigenaar van een distributiecentrum op bedrijventerrein Dordtse Kil III  in Dordrecht. Dit is een van de eerste projecten op risico gebouwd (Hercuton) sinds de crisis.

Summit Logistieke Hotspots

Het distributiecentrum in Dordrecht is ook het decor voor de Summit Logistieke Hotspots op 16 mei. De summit staat garant voor discussies over de laatste ontwikkelingen binnen de logistieke hotspots en de logistiek vastgoedmarkt.  Ook wordt de prijs Logistieke Hotspot 2017 uitgereikt aan winnaar West-Brabant.

summit-logistieke-hotspots2

 

Reageer op dit artikel