nieuws

HUSA Logistics breidt stellingcapaciteit magazijn uit

Warehousing 1186

HUSA Logistics breidt stellingcapaciteit magazijn uit

Logistieke dienstverlener HUSA heeft de indeling van de magazijnstellingen aangepast. Het 90.000 vierkante meter grote dc kampte met ruimtetekort.

Hoe kan je 10.000 pallets opslaan in een magazijn van oppervlakte van 9.700 vierkante meter? HUSA heeft gekozen voor een combinatie van palletstellingen en knik-heftrucks. Hiermee is de gangbreedte beperkt en wordt de gewenste flexibiliteit van equipment bereikt.

Magazijnstellingen om groei

In de hal worden grondstoffen en halffabricaten in poedervorm opgeslagen als gestapeld zakgoed op dubbel gestapelde pallets. De aanpassing was nodig in verband met efficiency en groei. SSI Schäfer heeft inrichting verzorgd.

Lees ook
Veiligheid magazijnstellingen: een onderschat risico

HUSA Logistics verzorgt het transport van productie naar opslag en het transport tussen de verschillende fabrieken. Daarnaast worden er circa 10.000 containers verscheept naar het buitenland.HUSA Logistics is onderdeel van de HUSA Transportation Group.

Reageer op dit artikel