nieuws

Doe mee aan de Logistica Award 2017

Warehousing 805

Doe mee aan de Logistica Award 2017

Innovatieve, intralogistieke oplossingen zijn welkom als deelnemer aan de Logistica Award, die eind november op de gelijknamige vakbeurs wordt uitgereikt.

Twee jaar geleden mocht Neopost op de eerste dag van de vakbeurs Logistica de innovatieprijs Logistica Award ontvangen. De publieksprijs was voor Inther. In beide gevallen ging het over innovatie op verpakkingsgebied voor e-fulfilmentbedrijven en het automatisch aanbrengen van documenten.

Diverse beoordelingscriteria

Voor de komende Logistica – 28 tot en met 30 november – staat de inschrijving om mee te doen weer open. De jury onder leiding van prof. René de Koster (Erasmus) wil graag innovaties binnen krijgen die echt ‘baanbrekend’ zijn en zorgen voor steeds betere prestaties op het gebied van inkoop, voorraadbeheer, inkomende en uitgaande goederenstromen. De jury hanteert diverse beoordelingscriteria:

  • toepassingswaarde
  • mate van innovatie
  • economisch belang
  • kosteneffectiviteit
  • creativiteit

Voorwaarde: Nederlandse inbreng

Belangrijk is wel dat het innovatieve element achter de inzending van oorsprong een Nederlandse inbreng moet hebben, omdat het hier gaat om een award die de innovatiekracht van Nederlandse bedrijven moet aantonen. Verder mag de oplossing niet langer dan één jaar op de markt zijn. Na bekendmaking van de nominaties kan het publiek stemmen voor de winnaar van de publieksprijs. De winnaar van de vakprijs wordt bepaald door de jury.

Inschrijven kan tot en met 1 juni

Meedoen kan via een inschrijfformulier. De inzendtermijn sluit op 1 juni.

Reageer op dit artikel