nieuws

VCK kiest voor WMS van Boltrics

Warehousing 886

VCK kiest voor WMS van Boltrics

VCK Logistics Supply Chain Solutions heeft gekozen voor de WMS oplossing van Boltrics om de volledige warehouse operatie te ondersteunen.

Een groot aantal medewerkers gaat met het WMS werken, waarin onder andere SLA’s gemonitord kunnen worden voor een optimaal efficiënt proces in de logistieke keten. Met de implementatie van Boltrics vervangt VCK het in het verleden Navision als bedrijfsbrede software oplossing. De maatwerkoplossing was te gedateerd qua structuur.

1 Microsoft platform

Het beleid van VCK Logistics is er op gericht alle bedrijven te verbinden via één platform, zodat klanten dan ook één oplossing ervaren. Reden voor het bedrijf om te kiezen voor een Microsoft Dynamics Platform in de vorm van Microsoft Dynamics NAV als standaard oplossing.

Schrijf je in voor WMS dag

De 22ste editie van de WMS-dag vindt dit jaar op 19 april plaats in 1931 Congres-centrum in Den Bosch.

 

Flexibiliteit

Brennus van der Klaauw, ‎managing director bij VCK Logistics Group: “Met de WMS oplossingen van Boltrics kunnen wij continu nieuwe versies adopteren en profiteren van de ontwikkelsnelheid van het Microsoft platform. Zo wordt de business suite van Microsoft vandaag de dag verrijkt met applicaties als Microsoft Power Apps, Flow en Power BI.”

Lees meer over VCK Logistics

Nieuw WMS systeem

Logistiek dienstverlener BAS Group implementeert eveneens  de WMS-oplossing van Boltrics. Dit maakte het bedrijf vorige week bekend. BAS Group ziet een up-to-date en standaard Warehouse Management Systeem als noodzakelijke randvoorwaarde om opdrachtgevers te kunnen ontzorgen en toegevoegde waarde te kunnen leveren.

Reageer op dit artikel