nieuws

Estron breidt WMS software 3PL Dynamics uit

Warehousing 983

Estron breidt WMS software 3PL Dynamics uit

Estron nam eind 2015 het WMS software en douanegedeelte van 3PL Dynamics in gebruik. Recent is besloten het pakket uit te breiden. Estron gaat over op de volledige bedrijfsoplossing van Boltrics.

Estron is begin dit jaar live gegaan met TMS, FMS en ERP. In 2017 zullen ook de forwarding-activiteiten op het gebied van Air en Ocean in 3PL Dynamics ondergebracht worden. Door alle bedrijfsonderdelen in één softwareapplicatie onder te brengen, worden gegevens maar één keer ingevuld. Daarnaast is de data overal beschikbaar en kan er eenvoudig een totaal overzicht van alle activiteiten voor een klant inzichtelijk gemaakt worden. Alle gegevens komen namelijk uit één bron.

Nieuwste ontwikkelingen

Rene Hoogvliet, IT Manager bij Estron Group: “Doordat de software van Boltrics altijd op de laatste versie van Dynamics NAV zit, kunnen we steeds gebruik maken van de nieuwste ontwikkelingen van Microsoft: zo zijn wij beter voorbereid op de toekomst. Daarnaast heeft Boltrics weer bewezen in een zeer kort tijdsbestek een project van deze omvang succesvol te realiseren.”

Veranderende supply chains vragen om andere WMS

Logistiek dienstverleners en verladers vervangen hun verouderde systemen. De nieuwe pakketten werken doorgaans in de cloud. Zijn deze systemen eenvoudiger te implementeren? En is dit gemakkelijk op te schalen, of niet? Tijdens de WMS-dag op 19 april gaan we op deze onderwerpen in.

Schrijf je nu in

 

TMS & Finance

Estron werkt met haar klanten en vervoerders volgens tarieven die contractueel zijn vastgelegd. De tariefstructuren worden in het TMS ingesteld (per vervoerder of klant), zodat de prijs van een rit/opdracht automatisch wordt berekend, opdrachten naar charters snel kan worden verzonden en klanten altijd op de juiste manier gefactureerd worden. Orders kunnen waar nodig gegroepeerd worden tot één factuur, zodat de facturatielast wordt verminderd.

Lees ook
Nieuw WMS tijdperk breekt aan

WMS & douane

Met de WMS software van 3PL Dynamics worden alle warehouse processen van Estron ondersteund, zoals inslag, uitslag, cross docking, orderpicking, blokkade van goederen, facturatie en rapportage. Daarnaast verloopt ook de communicatie met de douane via 3PL Dynamics.

 

Reageer op dit artikel