nieuws

BAS Group kiest WMS van Boltrics

Warehousing 1424

BAS Group kiest WMS van Boltrics

Logistiek dienstverlener BAS Group gaat de warehouse activiteiten optimaliseren met de WMS-oplossing van Boltrics.

BAS Group wil zich ontwikkelen tot allround logistiek dienstverlener. De logistiek dienstverlener wil zich daarbij onderscheiden door zich toe te leggen op goederen die extra aandacht nodig hebben, zoals chemicaliën, consumentenelektronica, farmaceutische producten en voedingsmiddelen. Om daarbij een optimale basis te creëren voor de warehouse activiteiten, koos het bedrijf voor de WMS-oplossing van Boltrics.

Up-to-date WMS

BAS Group ziet een up-to-date en standaard Warehouse Management Systeem als noodzakelijke randvoorwaarde om opdrachtgevers te kunnen ontzorgen en toegevoegde waarde te kunnen leveren. Het huidige WMS kan hierin onvoldoende voorzien. “Met het WMS van Boltrics – gebouwd op het platform van Microsoft Dynamics NAV –  zijn we verzekerd van een up-to-date systeem en krijgen we toegang tot de nieuwste innovaties van nu, maar ook in de toekomst”, aldus Stef Mol, CFO bij Bas Group.

Lees ook: Nieuw WMS-tijdperk breekt aan

WMS-dag

Bent u  net als Bas Group ook op zoek naar een passend WMS om uw warehouseprocessen te kunnen ondersteunen? Kom dan naar de WMS-dag op 19 april om een indruk te krijgen van het aanbod en de laatste ontwikkelingen en trends.

wms dag logo

Reageer op dit artikel