nieuws

Wordt jouw dc veiligste magazijn van Nederland?

Warehousing 1477

Wordt jouw dc veiligste magazijn van Nederland?
(c) Roel Dijkstra / Foto: Joep van der Pal Groot Ammers - AkzoNobel - Jurybezoek aan genomineerde Prijs Veiligste Magazijn

Altijd al willen werken in het veiligste magazijn van Nederland? Dit is je kans. De verkiezing van het Veiligste Magazijn van Nederland gaat vandaag van start.

Door deel te nemen aan de Prijs voor het Veiligste Magazijn zetten ondernemingen concrete extra stappen naar een hogere veiligheid binnen de logistieke werkomgeving. Bedrijven die vinden dat hun magazijn een goede én veilige werkplek is, kunnen zich vanaf vandaag aanmelden. De verkiezing wordt voor de twaalfde jaar op rij georganiseerd.

Criteria Veiligste Magazijn

Bedrijven kunnen een bronzen, zilveren, of gouden waardering krijgen. De jury, onder leiding van professor René de Koster van de Erasmus Universiteit jury, bepaalt deze waardering op basis van de score op negen criteria waaronder verplichtingen, monitoring, veiligheid op de werkvloer, veiligheidseisen van het management en het werkklimaat.

Twee categorieën

Zoals gebruikelijk zijn er  twee categorieën: grote magazijnen met meer dan 25 magazijnmedewerkers en kleine magazijnen met 25 of minder magazijnmedewerkers. Vorig jaar ging het goud in de categorie kleine magazijnen naar Janssen Biologics en Abbott Biologicals B.V. en in de catogorie grote magazijnen naar DHL Supply Chain en Schneider Electric. Het zilver ging naar Jumbo Supermarkten.

Finale

De uitslag wordt tijdens de Dag van het Magazijn bekendgemaakt. De Dag van het Magazijn en de Prijs Veiligste Magazijn zijn een initiatief van: BMWT, evofenedex, Logistiek.nl, Sectorinstituut Transport en Logistiek en Tempo Team.
De inschrijving loopt tot en met 1 juni 2017. Inschrijven/meer informatie: www.hetveiligstemagazijn.nl

 

 

Reageer op dit artikel