nieuws

Sick introduceert 3D sensor

Warehousing 1116

Sick introduceert 3D sensor

Sick komt op de markt met de TriSpector; de nieuwe configureerbare standalone sensor voor kostenefficiënte 3D-inspecties van bewegende verpakkingen en producten.

Klopt de inhoud met het ingeleerde object? Zijn het vulniveau en de vorm akkoord? De TriSpector geeft alle antwoorden voor kwaliteitscontroles in de voedingsmiddelen- en verpakkingsindustrie. Die belofte doet Sick bij de lancering van zijn nieuwe sensor.

De sensor is eenvoudig te configureren. Dankzij het gegarandeerde field of view, de af-fabriek kalibratie van laser en camera, en de mogelijkheid om bestaande instellingen eenvoudig over te zetten, is het uitrollen van eenzelfde applicatie over meerdere opstellingen snel geregeld, aldus Sick.

 

Reageer op dit artikel