nieuws

Dematic bouwt nieuw distributiecentrum voor Delhaize

Warehousing 1714

Dematic bouwt nieuw distributiecentrum voor Delhaize

Dematic ontwikkelt voor retailer Delhaize een nieuw distributiecentrum in Brussel. Een automatisch palletiseersysteem voor gemengde pallets (AMCAP) is de blikvanger in het dc.

Dematic, dat wordt overgenomen door Kion, gaat twee hoogbouwmagazijnen bouwen met 13 gangpaden. Ze worden uitgerust met automatische miniloadkranen van het type RapidStore AS/RS. Ook installeert Dematic 20 gangen voor het Dematic Multishuttle 2 systeem met 300 shuttles en 18 reserveshuttles.

Palletiseersysteem voor gemengde pallets

In het midden van het distributiecentrum van de Belgische supermarktketen komt een automatisch palletiseersysteem voor gemengde pallets. Deze oplossing voor orderpicking en palletisering bestaat uit 18 RapidPalls, die een grote hoeveelheden verschillende dozen en andere verpakkingen automatisch op pallets of in rolcontainers samenvoegt en stapelt. Het ontwerp is ruimtebesparend en is energiebesparend.

 

Reageer op dit artikel