nieuws

Enerpac schaft acht UniCarriers-magazijntrucks aan

Warehousing

Enerpac schaft acht UniCarriers-magazijntrucks aan

Het distributie- en opleidingscentrum van Enerpac heeft acht nieuwe magazijntrucks in gebruik genomen. UniCarriers leverde de trucks die zijn aangepast aan de specifieke wensen van het bedrijf uit Ede.

Zo beschikt Enerpac, marktleider op het gebied van hoge druk hydraulische gereedschappen en componenten voor industriële applicaties,  nu over verschillende type UniCarriers-trucks waaronder een twee ton elektrische heftruck voor laad- en loswerkzaamheden, een reachtruck voor in- en uitslag van goederen en een aantal OPH’s, hoog heffende orderverzameltrucks. Ook is er een compacte stapelaar voor assemblage- en stapelwerkzaamheden aangeschaft bij Unicarriers.

Weegsysteem om schades te voorkomen

Diverse machines zijn aangepast aan de specifieke klantwensen van Enerpac dat in de vestiging in Ede opleidingen verzorgt alsmede de toelevering en distributie van hydraulische en mechanische gereedschappen en componenten. Zo beschikt de TX4 over een weegsysteem om schades aan de aanwezige infrastructuur te voorkomen. Ook zijn een aantal trucks preventief voorzien van stootblokken.

Periodieke controle

Onderdeel van de overeenkomst is dat Enerpac gebruik maakt van de zogeheten full service formule van UniCarriers. Dit houdt in dat de trucks periodiek worden gecontroleerd. Ook krijgt Enerpac advies met betrekking tot het gebruik en de inzet van de machines. Daarnaast verzorgt de heftruckleverancier de inspecties en keuringen van de bestaande magazijnstellingen. Om een maximaal rendement te behalen tijdens het laden van de batterijen, is gekozen voor de inzet van energiezuinige, hoog frequent laders.

Reageer op dit artikel