nieuws

Visuele producten voor Lean en 5S in trek

Warehousing

Visuele producten voor Lean en 5S in trek

Producten voor Lean visueel management vindt gretig aftrek bij e-fulfilment bedrijven. Ergonomie en veiligheid speelt erg. Gijs Fluitsma van Puurvisie heeft niet te klagen over aanloop.

Ergomatten om vermoeidheid tegen te gaan is een van de producten die Puurvisie biedt. “Bij e-fulfilmentbedrijven zie je veel vaak oudere mensen aan de inpakstraat staan. Zij staan de hele dag. Om te voorkomen dat ze last krijgt van koude die vanaf de grond omhoog trekt hebben we antivermoeidheidsmatten. Als medewerkers daarop staan houden ze het veel langer vol. Voor bedrijven die hiervoor kiezen betekent dat minder uitval.”

Puurvisie laat op haar stand allerlei materialen zien die nodig zijn om Lean en 5S in te richten in een magazijn, zoals een whiteboard dat door het bedrijf op maat wordt gemaakt. Eigenlijk is het geen stand waar het bedrijf staat, het is een Leanstraat.

Veiligheid en ergonomie

Fluitsma vindt de Logistica een perfecte beurs. Hij staat hier al voor de derde keer op rij. “Veiligheid en ergonomie spelen enorm op dit moment. We hebben veel aanloop en verwachten de rest van de week ook nog veel mensen te spreken. Vooral e-fulfilmentbedrijven die groeien kloppen hier aan”.

 

 

Reageer op dit artikel