nieuws

Nieuwe orderverzamelaar Unicarriers sneller en smaller

Warehousing

Nieuwe orderverzamelaar Unicarriers sneller en smaller

Sneller, smaller en korter. Dat is de nieuwe orderverzameltruck van Unicarriers.

UniCarriers lanceert de EPL100; een nieuw op maat gesneden oplossing voor het orderverzamelen op hoogtes tot 3,4 meter. De jongste telg wordt op de Logistica voor het eerst  getoond aan het grote publiek. Niet zonder succes, aldus een van de vertegenwoordigers: “Mensen tonen veel interesse.”

Twee uitvoeringen

De truck is leverbaar in twee uitvoeringen. De orderpicker is 140 mm smaller, 400 mm korter en in de high-speed modus 33 procent sneller dan zijn voorganger. De snelheid varieert tussen de 9 km/h en 12 km/h (high-speed optie).

Instaphoogte

De orderverzameltruck heeft een laadvermogen van 1000 kg en is leverbaar in twee uitvoeringen voor het verzamelen van orders op een hoogte van 2800 mm of 3400 mm. Door de lage instaphoogte van 160 mm is de truck gemakkelijk toegankelijk en het geveerde platform biedt comfort tijdens het rijden.

Pincode

De orderpicker kan alleen worden gestart via een persoonlijke pincode, waarbij de vloersensor registreert of de bestuurder aan boord is. Diverse optionele veiligheidsvoorzieningen zijn leverbaar. De EPL100 serie wordt vanaf januari 2016 geleverd.

Reageer op dit artikel