nieuws

NACCO verandert naam in Hyster-Yale

Warehousing

NACCO verandert naam in Hyster-Yale
Hyster Tier 4i/Stage IIIB Big Truck range

De naam NACCO Materials Handling verdwijnt. De nieuwe naam van het moederbedrijf van Hyster en Yale wordt Hyster-Yale Materials Handling.

NACCO ontwerpt, produceert en verkoopt heftrucks en aftermarket onderdelen wereldwijd. Dit gebeurt met name onder de namen Hyster en Yale. De naamswijziging moet de positie van werkmaatschappij Hyster-Yale Groep vergroten. Ook moet de naamswijziging verwarring voorkomen die werd gecreëerd doordat de naam NACCO gevoerd bleef worden.

Traditie en vooruitgang

In verband met de naamswijziging zal Hyster-Yale Materials Handling en Hyster-Yale Group een nieuw bedrijfslogo hanteren per 1 januari 2016. “De nieuwe naam Hyster-Yale Group en logo weerspiegelen een combinatie van traditie en vooruitgang,” aldus Colin Wilson, president en chief executive officer van NACCO Materials Handling Group. “Terwijl onze identiteit nieuw is, blijven we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige en innovatieve producten in al onze merken, waaronder: Hyster, Yale, UTILEV en Nuvera.”

Reageer op dit artikel