nieuws

Meerdere orderpicktechnieken uitproberen

Warehousing

Meerdere orderpicktechnieken uitproberen

Demonstraties van orderpicktechnieken, waaronder voice, zijn er op de stand van Capturetech, die later deze maand bezoekers graag wil meenemen naar Leen Menken.

Op de ICT & Logistiek in hal 8 krijgen bezoekers de unieke mogelijkheid om verschillende Auto ID technieken te testen die binnen een logistieke operatie inzetbaar zijn. Op de  stand van Capturetech is orderpicken mogelijk met Voice (DecibelVoice), RF (SignaRF) of RFID (HertzRFID) om zo de verschillen tussen deze technieken zelf te ervaren. Niet minder interessant is de eerste versie van de Performance Manager, een managementtool waarmee logistiek managers inzicht krijgen in het logistieke proces. Zo kunnen ze aan de hand van de aangeboden data belangrijke beslissingen kunnen nemen.

Na de beurs naar Leen Menken

Wie meer wil weten kan na de beurs, op 26 november het jaarlijkse Voice Event bijwonen. Tijdens het event worden de voordelen van een voice recognition systeem in een logistieke omgeving uiteengezet en krijgen deelnemers in de praktijk uitgelegd waar ze bij de implementatie rekening mee moeten houden. Dit keer zijn de relaties van Capturetech te gast bij Leen Menken, die eind 2014 een Voice RecognitionSysteem implementeerde.

Aanmelden kan hier.

Reageer op dit artikel