nieuws

Bito presenteert opvolger vouwbox

Warehousing

Bito presenteert opvolger vouwbox

Robuuster en eenvoudiger op te vouwen. Dat zijn de twee voornaamste pluspunten van de nieuwe klapbox die Bito lanceert.

De BITOBOX EQ. Zo heet de nieuwste vouwbox van Bito. Eigenlijk is vouwbox niet juist, want in tegenstelling tot zijn voorganger, kun je de EQ inklappen. En daar zit hem de winst volgens de producent.

Minder pijn

De klapconstructie maakt het eenvoudiger en minder pijnlijk om de box in elkaar te krijgen waardoor beknelde vingers, pijnlijke gewrichten en labels die moeilijk te verwijderen zijn, tot het verleden behoren.

Sterkere constructie

Ook is de EQ robuuster en minder breekbaar dan zijn voorganger, omdat de zwakke, breekbare vouwdelen aan de zijkant niet meer aanwezig zijn in de nieuwe constructie.  BITO heeft de box ontwikkeld in samenwerking met het Instituut voor Arbeidswetenschappen uit Darmstadt.

Reageer op dit artikel