nieuws

Nieuwe eigenaar voor Easylogic

Warehousing

Nieuwe eigenaar voor Easylogic

Ondernemer Peter van Es heeft onlangs via een management buy-in een meerderheidsaandeel verworven in RFID specialist EasyLogic.

Peter van Es heeft de aandelen overgenomen van algemeen directeur Alex Ofman, die na ruim tien jaar toe is aan een volgende uitdaging. Van Es zet in op verdere RFID-integratie in specifieke hardware-oplossingen. “Wij gaan de eindgebruikerservaring verbeteren door creatieve oplossingen.”

Van Es wil meer inzetten op het ontwikkelen en innoveren van klantgerichte oplossingen om de arbeidsproductiviteit te verbeteren of de authenticiteit van een product te waarborgen.

2,5 miljoen euro omzet

EasyLogic werd in 1996 opgericht en is uitgegroeid tot een gerenommeerde nichespelers op het gebied van RFID. De onderneming heeft een jaarlijkse omzet van circa 2,5 miljoen euro.  Bij het bedrijf werken vijftien mensen.

Ervaring Peter van Es

Peter van Es hiervoor onder meer werkzaam bij Logica  (1982-2002) waar hij algemeen directeur was. Bij Hewlett Packard (2004-2007) was hij vice-president. Hiernaast was hij zes jaar lang voorzitter van de raad van commissarissen van iCentre, de grootste Apple dealer van Nederland. Van 2009 tot 2012 combineerde hij dit met DGA-werkzaamheden voor Holland Environment Group.

Reageer op dit artikel