nieuws

Nedcon zet in op aanrijdbescherming

Warehousing

Nedcon zet in op aanrijdbescherming

Nedcon stelt het fenomeen aanrijdbescherming centraal op de Logistica. Naar aanleiding van tests definieert het bedrijf de nieuwe standaard.

De ernst van schade aan stellingen is met het blote oog moeilijk waar te nemen. is. Soms is het zicht op de beschadiging ook nog bemoeilijkt doordat de staander bedekt is door een beschermingsmiddel. Maar dat het niet te zien is, neemt niet weg dat het een risico vormt voor de veiligheid in een magazijn.

Testapparaat

Stellingproducent en –leverancier Nedcon heeft zorgen over de toestand van stellingen en de vele soorten. Het Doetinchemse bedrijf heeft daarom een testapparaat laten ontwikkelen waarmee de toestand van stellingen nauwkeurig getest kan worden.

Nieuwe beschermingslijn

In de eigen testruimte in Doetinchem worden deze tests uitgevoerd (volgens de EN15512) en doorontwikkeld. Nedcon definieert hiermee de nieuwe standaard en zal naar aanleiding hiervan met een nieuwe beschermingslijn op de markt komen, aldus het bedrijf.
Hal 11, standnummer C060

Reageer op dit artikel