nieuws

Gebruiksgemak en productiviteit centraal bij BITO op Logistica

Warehousing

Gebruiksgemak en productiviteit centraal bij BITO op Logistica

BITO Systems toont op de Logistica innovaties die leiden tot meer gebruiksgemak op de werkvloer en een hogere productiviteit in de operatie.

Een van de innovaties is de PROflow active. Dit is een nieuwe doorrolstelling speciaal ontwikkeld voor pallets met uiteenlopende gewichten en kwetsbare producten. De BITOBOX EQ is een klapbox die eenvoudiger en veiliger dan voorheen kan worden ingeklapt. BITO toont de oplossingen op de eigen stand op beide Scala Logistica’s in hal 9 en hal 12.

Afsluitbare klapbox

BITO demonstreert op de Logistica ook de BITOBOX EQ. Dit is een nieuwe, afsluitbare klapbox. BITO heeft de box ontwikkeld in samenwerking met het Instituut voor Arbeidswetenschappen uit Darmstadt. De BITOBOX EQ moet beknelde vingers, pijnlijke gewrichten en labels die moeilijk te verwijderen zijn, voorkomen.

XL motion

Op de beurs wordt ook de nieuwe XL-bak getoond. De XL motion is dankzij de zachte loopeigenschappen geschikt voor gebruik in rollenbanen of automatische opslagsystemen. Op de stand van maar liefst 100 vierkante meter kunnen bezoekers bovendien kennismaken met diverse statische opslagsystemen en opslagmiddelen. Met name het modulaire karakter van de opslagsystemen zal zichtbaar zijn.
Standnummer D044

Lees hier al het Logistica en ICT & Logistiek nieuws

Brengt u innovaties op Logistica? Mail het de redactie!

 

Reageer op dit artikel