nieuws

Van Hooff breidt dealerschap uit met Yale

Warehousing

Van Hooff breidt dealerschap uit met Yale

Van Hooff timmert flink aan de weg. Het bedrijf uit Tiel mag zich nu ook dealer noemen van Yale Materials Handling Oost-Nederland.

Met de komst van dit dealerschap heeft Van Hooff haar aanwezigheid in Oost-Nederland vergroot. Naast Yale zal Van Hooff alle andere merken blijven vertegenwoordigen in Oost-Nederland en de regio’s hier buiten.

In maart kwam het importeurschap van Hubtex – zijladers en vierwegtrucks – weer in handen van Van Hooff in Tiel. Vorige maand nam de leverancier ook de Genkinger producten onder zijn hoede. In januari van dit jaar werd Van Hooff al verantwoordelijk de verkoop en service van het totale pakket intern transportmateriaal van de Chinese heftruckproducent Heli.

Reageer op dit artikel