nieuws

De Tuinen kiest voor pick to light

Warehousing

De Tuinen kiest voor pick to light

Winkelketen De Tuinen gaat zijn logistieke operatie verbeteren. Hiervoor kiest het bedrijf onder meer voor pick to light.

Vanwege de toename van het volume binnen de e-commerce operatie gaat De Tuinen zijn logistieke operatie opnieuw inrichten.  Het distributiecentrum in Beverwijk wordt onder meer uitgerust met een pick to light zone picking systeem.  Pcdata levert de stellingen om de ruim 10.000 verschillende artikelen op voorraad te houden.

Pickzones

De diverse pickzones en pick technologieën worden verbonden middels een transportbanen systeem, dat na de picking de orders naar een andere verdieping transporteert om ze daar uit te sorteren naar de juiste paktafels. De PickCarts van Pcdata zullen in het nieuwe systeem dienst blijven doen.

Naast verandering van de logistieke operatie, verandert ze Tuinen binnenkort ook zijn naam in  Holland & Barrett, het moederbedrijf.

 

Reageer op dit artikel