nieuws

UniCarriers prijst winnaars Veiligste Magazijn

Warehousing

UniCarriers prijst winnaars Veiligste Magazijn

Heftruckleverancier UniCarriers heeft onlangs het magazijnpersoneel van twee voormalige winnaars van de verkiezing Veiligste Magazijn in het zonnetje gezet. Het personeel van NedTrain en Abbott Biologicals ontving een Unicarriers voetbaltafel.

NedTrain Componentenbedrijf in Berkel-Enschot won de verkiezing Veiligste Magazijn vorig jaar in de categorie ‘klein’ en het magazijn van Abbott Biologicals in Olst won in dezelfde categorie de verkiezing van 2013.

Warehousepersoneel aan basis veiligheid

Beide bedrijven zijn klant van UniCarriers. Dat gegeven vormde voor de heftruckleverancier de aanleiding om het warehousepersoneel van NedTrain en Abbott Biological persoonlijk te verrassen met een voetbaltafel want zij staan aan de basis van goede veiligheid in beide magazijnen. “Toen afgelopen editie voor de tweede keer op rij één van onze klanten als veiligste magazijn werd verkozen, waren ook wij enthousiast over deze prestatie. Dat kan geen toeval zijn, verklaart Peter Scholte op Reimer namens UniCarriers.

Tiende editie verkiezing

Dit jaar wordt op 7 oktober voor tiende achtereenvolgende jaar de verkiezing van het ‘Veiligste Magazijn van Nederland‘ gehouden. Bedrijven die vinden dat hun magazijn een goede én veilige werkplek is, kunnen zich aanmelden voor deze verkiezing, waarvan de organisatie in handen is van Tempo Team, BMWT, Logistiek.nl, EVO en Sectorinstituut Transport & Logistiek.

Reageer op dit artikel