nieuws

Chinese logistieke speler kiest voor Egemin

Warehousing

Chinese logistieke speler kiest voor Egemin

Egemin Automation gaat het logistieke proces van het Chinese KXTX in Wuhan automatiseren met een E’tow-installatie.

Het automatische vloerkettingbaan systeem heeft een totale lengte van 235 meter. Het systeem zal het automatisch transport van goederen verzorgen die per vrachtwagen aankomen. Vanuit dit DC in Wuhan worden de goederen verder gedistribueerd naar de andere dc’s in China.

Voordelen

De automatisering moet just-in-timelevering verbeteren. Met het E’tow-systeem kunnen de Chinezen op piekmomenten tot 410 pallets per uur verwerken met hetzelfde aantal medewerkers als nu.  Andere voordelen moeten zijn: reductie foutenmarge, meer overzicht, een verkorte doorlooptijd van het logistiek proces en een stijging van de efficiëntie en productiviteit.

Primeur

KXTX implementeert een. Het bedrijf wordt hiermee de eerste Chinese onderneming in die sector met een dergelijk systeem. Egemin zorgt voor de pre-engineering, de installatie en de indienstneming. Het project wordt opgeleverd in de lente van volgend jaar.

Reageer op dit artikel