nieuws

Linde introduceert vier nieuwe reachtrucks

Warehousing

Linde introduceert vier nieuwe reachtrucks

Linde heeft vier nieuwe reachtrucks toegevoegd aan zijn programma. De modellen R10B tot R16B, met een capaciteit van 1,0 tot 1,6 ton, vullen de huidige reachtrucks aan als instapmodellen.

De nieuwe modellen zijn ontworpen voor lichte tot middelzware toepassingen, met een basisuitrusting die chauffeurs toch in staat stelt comfortabel te werken, aldus de leverancier.

Uitrusting

Net als de B-reeks bevatten de vier nieuwkomers onder meer: losgekoppeld werkstation, in lengterichting verstelbare besturingsconsole, in hoogte verstelbare stoel, lastwielremmen, instelbare demping van de hefmast bij het in en uit reachen en eindpositiedemping voor de hef aanslag.

Veiligheid

Ook veiligheidsfuncties zoals Linde Curve Assist, waarbij de rijsnelheid proportioneel wordt aangepast in bochten, vier volledig onafhankelijke remsystemen én weergave van de hefhoogte boven de vrije hefhoogte behoren tot de uitrusting. De acceleratiesnelheid is  maximaal 11 kilometer per uur. Voor de trucks zijn 48 volt’s batterijen van 360 tot en met 620 Ah beschikbaar. Opties zijn onder meer een geïntegreerde side-shift, panorama dak van gewapend glas en BlueSpot.


Meer berichten over Linde…

Reageer op dit artikel