nieuws

Egemin breidt agv segment uit

Warehousing

Egemin breidt agv segment uit

Egemin Automation vernieuwt zijn agv-productlijn met vier extra modellen. De nieuwe modellen kunnen de lasten hoger heffen en zwaardere gewichten tillen.

Naast een enkelmast- en dubbelmastversie in de Narrow-reeks (geschikt voor ladingen met open vorkopeningen zoals europallets, containers en bakken) vernieuwt het bedrijf de Straddle-reeks, eveneens een enkelmast-en dubbelmastversie. Die zijn geschikt voor grote en gesloten ladingen zoals boxpallets, rekken en rollen op vloerniveau. Ze bieden extra stabiliteit aan ladingen bij transport en hefbewegingen. De nieuwe Narrow reeks modellen kunnen kortere bochten maken en zijn geschikt in nauwere ruimtes.

Strategie

Egemin Automation verkoopt wereldwijd tussen de 150 en 250 toestellen per jaar en installeert jaarlijks zo’n 40 tot 50 systemen. Gunter Van Deun, Product Manager E’gv Systems bij Egemin. “De lancering van de nieuwe modellen kadert in Egemins strategie van voortdurend verbeteren en blijven inspelen op de vragen van de markt. Op onze roadmap staan nog aanpassingen aan andere standaardmodellen.”

Reageer op dit artikel