nieuws

Bavaria optimaliseert dc’s met voicepicking

Warehousing

Bavaria optimaliseert dc’s met voicepicking

Bavaria maakt grote automatiseringsslagen in zijn warehouses. Naast uitrol van tientallen agv’s worden de distributiecentra uitgerust met voicepicking.

Voicepicking moet het logistieke proces in de horeca-dc’s van Bavaria in Lieshout en De Meern optimaliseren. Het bedrijf optimaliseert deze dc’s met voicepicking van Inther om beter inzicht te krijgen in het dagelijks proces. Inther maakt gebruik van de gebruikersonafhankelijke spraakherkenning van Audora.

Gebruikersonafhankelijke voicepicking

Bavaria pickt nu nog op papierbasis waardoor online registratie van gedane acties ontbreekt, met als gevolg dat er niet genoeg inzicht is in de overall voortgang van het logistieke proces. Door de keuze voor gebruikersonafhankelijke spraakherkenning, is een spraakprofiel van de gebruiker niet nodig.

Reageer op dit artikel