nieuws

Lutèce het Veiligste Magazijn van Nederland?

Warehousing

Lutèce het Veiligste Magazijn van Nederland?

De uitreiking van de Prijs Veiligste Magazijn in Zoetermeer nadert. Zes genomineerde bedrijven (in twee categorieën) gaan voor de overwinning. Maakt Lutèce een kans? Bekijk de video.

Lutèce, een van de grootste producenten van champignon-conserven ter wereld, hanteert sinds 2008 een proactief beleid op het gebied van  veiligheid; een afgeleide van de world manufacturing methodiek die wordt toegepast. Om het veiligheidsniveau naar een hoger plan te tillen wordt gewerkt met een selecte groep mensen uit de organisatie die vanuit alle perspectieven het onderwerp bekijken.

Kanshebbers

In de categorie ‘klein’ moet Lutèce het opnemen tegen MSD Animal Health in Boxmeer en NedTrain in Berkel-Enschot. De categorie ‘groot’ (meer dan 25 medewerkers) telt ook drie kanshebbers. Dat zijn DSV Solutions in Venlo, Valeo in Helmond en Ceva Logistics in Oud Gastel.

Dag van het Magazijn

De bekendmaking is tijdens de Dag van het Magazijn op 1 oktober bij EVO in Zoetermeer. Tijdens dit event zijn diverse workshops, over veiligheid en ergonomie, maar ook over vergrijzing van het personeel.

Bekijk het programma en meld u aan.

Reageer op dit artikel