nieuws

MMD en AOC kiezen voor Geodis Logistics

Warehousing

MMD en AOC kiezen voor Geodis Logistics

MMD Monitors & Displays, de licentiepartner voor Philips-monitoren, en AOC International hebben een partnerovereenkomst gesloten met Geodis Logistics Benelux voor de afhandeling van alle warehousing- en distributiediensten in de EMEA-regio.

Geodis verzorgt de warehousing-diensten vanuit Venlo. Daar is de Geodis-campus gevestigd die ruim 110.000 vierkante meter omvat. De distributie van de monitoren en displays wordt gestuurd vanuit de Geodis control tower in Enschede.

 

Door de warehousing-faciliteiten van Geodis heeft MMD & AOC toegang tot best practices in de high tech-markt en kan het bedrijfzijn service levels verbeteren. Geodis verzorgt de in- en outbound planning, VAS- en RMA-verwerking, opslag, ordervoorbereiding en transport. De distributie over de weg binnen de EMEA-regio bestaat zowel uit FTL- als LTL-vrachten. Jennifer Wang, Director of Operations EMEA bij MMD. “De overeenkomst zal een positieve bijdrage leveren aan onze groeiambities in de regio.”

Reageer op dit artikel