nieuws

Coop implementeert voicepick systeem in dc’s

Warehousing

Coop implementeert voicepick systeem in dc’s

De distributiecentra van supermarktconcern Coop in Gieten en Deventer worden uitgerust met het voicepicking systeem Vocollect Voice van CaptureTech.

In het distributiecentrum in Deventer worden zeventig orderverzamelaars uitgerust met Vocollect Voice Computers met draadloze headsets. In het distributiecentrum in Gieten, dat in het voorjaar in gebruik wordt genomen, gaan circa honderd orderverzamelaars met het nieuwe systeem werken. Het voicepick systeem wordt direct aangesloten op het SAP systeem. CaptureTech implementeert ook zeventig Honeywell mobiele computers van het type Tecton

en Thor.

Logistieke reorganisatie

De implementatie van de systemen moet de groei van de organisatie ondersteunen. Coop heeft onlangs 54 C1000 winkels overgenomen. Dat vraagt om een andere, logistieke structuur. Het dc in Deventer is het centrale dc. Het distributiecentrum in Gieten dient als nationaal kruidenierswaren magazijn.  De dc’s in Peize en Monster worden gesloten. Eind 2014 moet de logistieke structuur volledig zijn geïmplementeerd.

Reageer op dit artikel