nieuws

Muller Transport verhuist van Rijssen naar Enter

Warehousing

Muller Transport verhuist van Rijssen naar Enter

Transportbedrijf Muller Transport uit Rijssen heeft in het naburige Enter onlangs ruim zesduizend vierkante meter grond aangekocht voor de bouw van een nieuw multifunctioneel gebouw geschikt voor de op- en overslag van stukgoederen. Het huidige onderkomen in Rijssen is door directeur Gerhard Muller verkocht aan buurman Teunis Groep, een industrieel groothandels- verhuur- en reparatiebedrijf.

Voor de nieuwbouw beschikt Muller Transport, specialist in het nationale vervoer van stukgoed, nu over een kavel op het nieuwe bedrijventerrein de Elsmoat in Enter, dat door de gemeenten Rijssen-Holten en Wierden gezamenlijk wordt ontwikkeld. Op dit nieuwe bedrijventerrein bouwt het transportbedrijf een multifunctioneel gebouw van rond de drieduizend vierkante meter dat bestaat uit een bedrijfsruimte, kantoor en bedrijfswoning.

Meer mogelijkheden

Voor Muller Transport, dat in de huidige vestiging in Rijssen de beschikking heeft over ruim 3.750 vierkante meter bedrijfsterrein, betekent de zesduizend vierkante meter in het naburige Enter een flinke uitbreiding van de mogelijkheden.

De nieuwbouw start eind november en zal naar verwachting in de bouwvakvakantie van volgend jaar afgerond zijn. Aannemer Hercuton heeft de opdracht verworven voor de nieuwbouw.

Pand krijgt ook was- en werkplaats

Gerhard Muller, directeur Muller Transport geeft als reden op voor de aanstaande nieuwbouw: “We groeien uit onze jas in Rijssen. Bovendien hebben we niet alleen behoefte aan meer ruimte voor de op- en overslag, maar ook voor de was- en werkplaats. In het nieuwe pand kunnen we ook opslagcapaciteit aan onze klanten bieden, waardoor wij de transporten nog efficiënter kunnen inplannen. Alleen in Enter hadden we de mogelijkheid dit te realiseren.”

Het huidige pand van Muller Transport in Rijssen is inmiddels door Muller verkocht aan buurman Teunis Groep.

Reageer op dit artikel