nieuws

Logitrans definitief naar Van Hooff

Warehousing

Logitrans definitief naar Van Hooff

Vorig jaar nam Van Hooff Intern Transport het Bredase bedrijf Bosveld Heftruckservice over. In het pakket zat ook het dealerschap van Logitrans. De Deense merk behoort nu definitief tot het assortiment van Van Hooff.

In de afgelopen periode heeft Van Hooff een deel van de medewerkers specifiek laten trainen in Denemarken om de Nederlandse markt te kunnen gaan bewerken. Van Hooff is specialist in merkonafhankelijk verhuur (2.500 eenheden) met 55 medewerkers verdeelt over vestigingen in Breda, Oss en Tiel. De dealerschappen omvatten de merken Yale, Still, Atlet, Logitrans, Hubtex, Bauer (voorzetapparatuur) en Eureka (veeg- en schrobmachines).

Fabriek werkt met tal van handelspartners

Logistrans biedt zijn intern transportmidddelen via diverse dealers in Nederland, meestal met een regionale focus. In het verleden had de Nederlandse vestiging van Atlet in Enschede de producten van Logitrans in het assortiment. De Deense fabrikant is gespecialiseerd in (mobiele) hefmiddelen ter bevordering van de ergonomie en efficiëntie op de werkvloer. Het bedrijf beschikt over ruim 100 medewerkers, productiefaciliteiten in Denemarken en China en vestigingen in Frankrijk, Duitsland, Noorwegen, Zweden en de Verenigde Staten. Negentig procent van de productie is bestemd voor export naar 55 landen wereldwijd.

 

Lees ook: Van Hooff neemt Bosveld over

 

Reageer op dit artikel