nieuws

Jeweret rolt voice uit in alle magazijnen

Warehousing

Jeweret rolt voice uit in alle magazijnen

Verkoopmaatschappij Jeweret breidt het voice recognition systeem verder uit. Alle magazijnen worden uitgerust met het systeem.

Eerder dit jaar implementeerde CaptureTech het voice systeem, in combinatie met RF terminals, in het magazijn van Jeweret in Gorinchem. Nu gaan de overige magazijnen van het systeem gebruik maken. Volgens Arthur Monteiro, operations director is de picksnelheid 8 tot 20 procent verhoogd en zijn er minder retouren dan voorheen. Jeweret maakt nu gebruik van polsscanners. Het gewicht (800 gram) geeft klachten. Ook moeten de scanners strak vastgemaakt worden wat weer huidirritatie geeft. Tevens kunnen orderpickers geen handschoenen dragen, omdat ze anders de knopjes niet kunnen bedienen.

Reageer op dit artikel