nieuws

Linde Material Handling wint Image Award

Warehousing

Linde Material Handling wint Image Award

Linde Material Handling heeft voor de tweede opeenvolgende keer de Image Award voor het beste merk in de categorie ‘hef- en magazijntruck technologie ’ gewonnen.

De prijs is een initiatief van het gerenomeerde Duitse weekblad VerkehrsRundschau. Hoofd  Sales Midden-Europa van Linde MH, Marc Wehner ontving de prijs tijdens het gala-evenement in München. Het weekblad had onderzoeksbureau TNS Emnid opdracht gegeven voor het imago-onderzoekrapport.

In dit onderzoek “Warehouse + Handling Image Ranking 2013” is de bekendheid en het imago van de meest belangrijke merken in  Material Handling onderzocht. Op basis van telefonische interviews is een representatief beeld ontstaan van de beste merken in material handling. Geïnterviewden zijn verantwoordelijken voor de aankoop van intern transport bij industrie, logistieke dienstverleners en verladers in Duitsland. Overige merken die in het onderzoek zijn meegenomen zijn: Jungheinrich, Toyota Material Handling, Yale, Still, Clark, Crown, Hyundai, Hyster, Mitsubischi, Nissan.

Reageer op dit artikel