nieuws

Drie jaar garantie op handlingsystemen

Warehousing

Drie jaar garantie op handlingsystemen

Material handling fabrikant CSi Industries in Raamsdonksveer geeft vanaf nu drie jaar garantie op de geïnstalleerde logistieke systemen. Volgens de fabrikant is dat uniek in de markt. Het bedrijf beroemt zich op bijna vijftig jaar ervaring met intern transportsystemen, robots en palletiseersystemen.

Vanaf nu biedt CSi drie jaar garantie op haar equipment met ongelimiteerde draaiuren. De jarenlange ervaring met het bouwen en verbeteren van systemen, heeft CSi een niveau van systeembeschikbaarheid doen bereiken dat – naar eigen zeggen – beter is dan de concurrentie en daarom durft het bedrijf deze stap aan. Het behaalde kwaliteitsniveau leidt tot lage onderhoudskosten gedurende de levenscyclus van de systemen.

Tot nu toe was de standaard in de material handling industrie een garantieperiode van één jaar en alleen op speciaal verzoek twee jaar. CSi past deze standaard nu aan: van nu af is een periode van drie jaar garantie standaard voor CSi systemen.

Bijna vijftig jaar ervaring in material handling

CSi heeft een grote range aan product handling en palletiseerproducten ontwikkeld die in veel verschillende projecten en condities over de hele wereld worden geïmplementeerd. Het bedrijf heeft een brede range aan klanten, variërend van producenten van fast moving consumer goods en distributiebedrijven tot bedrijven in de verpakkingsindustrie.

Met bijna vijftig jaar ervaring in de material handling business is CSi zich bewust van de hoge eisen die gesteld worden aan de equipment. Alle producten worden dan ook ontworpen om zoveel mogelijk zonder onderbreking te draaien. Met hoge kwaliteit componenten van vooraanstaande partners en leveranciers heeft CSi besloten om de garantieperidode van nu af aan op drie jaar te zetten.

 

Lees ook: CSi start huur- en leaseservice

Reageer op dit artikel