nieuws

VeiligheidNL start campagne Werkbuddies

Warehousing

VeiligheidNL lanceert de campagne ‘Werkbuddies‘. Elke nieuwe werknemer, flexwerker of uitzendkracht die te maken heeft met intern transport wordt gekoppeld aan een ervaren collega. EVO ondersteunt deze campagne en roept leden op mee te doen.

VeiligheidNL start campagne Werkbuddies

Werkbuddies bevordert de veiligheid van de werknemers. Het is een snelle, eenvoudige en praktische manier om veiligheid en gedrag bespreekbaar te maken en om werknemers actief te betrekken bij dit belangrijke onderwerp. Dat is volgens EVO belangrijk om dat de ongevalscijfers bij jonge werknemers nog altijd hoog zijn.

Bewust veilig

De campagne Werkbuddies past goed in de campagne Bewust veilig van EVO. Samen met VeiligheidNL vraagt EVO haar leden of zij dit jaar willen deelnemen aan de campagne. EVO-leden met jonge werknemers en nieuwkomers die zich bezighouden met intern transport en dus risico’s tegenkomen in hun werk, komen hiervoor het meest in aanmerking.

Er is een special site in het leven geroepen. Belangstellenden kunnen contact zoeken met EVO.

 

Bekijk hieronder een filmpje over Werkbuddies.

Reageer op dit artikel