nieuws

Sligro bouwt distributiecentrum in Venray

Warehousing

Sligro bouwt distributiecentrum in Venray

Sligro Food Group bouwt een nieuw distributiecentrum in Venray. Het geplande perceel op bedrijventerrein ‘De Blakt’ is 30.000 vierkante meter. Het nieuwe pand moet eind september 2013 in gebruik zijn.

In eerste instantie bebouwt Sligro  16.500 vierkante meter. In een latere fase kan dit uitgebreid worden met nog eens 4.000 vierkante meter.

e-commerce

Het pand wordt gebruikt ten voor Sligro Bezorggroothandel. Van hieruit worden Sligro-klanten beleverd die frequent bestellen en gebruik maken van het e-commerce bestelsysteem van Sligro. Het verzorgingsgebied beslaat de gehele provincie Limburg en oostelijk Noord-Brabant.

Bouw zelfbedieningsgroothandel

Sligro kiest voor Venray onder meer vanwege de centrale ligging. De nieuwe locatie is het gevolg van de groei die Sligro doormaakt en die binnen de bestaande locaties in Haps en Maastricht niet opgevangen kon worden. Sligro BS Venray biedt werk aan ongeveer 200 medewerkers. In Maastricht wordt in 2013 een volledig nieuwe Sligro zelfbedieningsgroothandel gebouwd.

Reageer op dit artikel