nieuws

Logistica en ICT&Logistiek in vogelvlucht: nieuws én foto’s

Warehousing

Logistica en ICT&Logistiek in vogelvlucht: nieuws én foto’s

De hele week op de vakbeurs Logistica en de ICT&Logistiek in een stand gestaan en daardoor het overige nieuws gemist? Bekijk hier in alle rust nog eens de nieuwsbrieven die Logistiek.nl de afgelopen week heeft verspreid. Voor ons verzamelalbum ‘Logistica 2012 in beeld’ kunt u grappige, ludieke, ontroerende foto’s toesturen.

Dinsdag

De i-Collector is winnaar van de Logistica Award 2012. Het intelligente buffer- en orderverzamelsysteem van I-Collector Europe is volgens de jury een originele en eenvoudige oplossing voor compacte opslag en orderverzamelen. Verder: Logistica opent met hoge verwachtingen, Vertel uw verhaal over 25 jaar logistiek en Speeddocking belangrijke tool in veranderende logistiek.
Zie: Logistica-nieuwsbrief van dinsdag

 

Woensdag

Wie wordt Logistiek Manager van het Jaar 2012? Na woensdag zijn de vijf kandidaten weer een stapje dichterbij de overwinning, ze presenteerden zich op de Logistica aan het publiek. De aanwezigen gaven hun voorkeur door via een stemformulier. Verder: LogiXperience en Venlo vinden elkaar en Mirjam Karmiggelt: “E-fulfilment mag nooit bijzaak zijn”.
Zie: Logistica-nieuwsbrief woensdag

 

Donderdag

Nico Kuipers (Spar) heeft een missie: “4300 supermarkten en 43 retaildc’s in Nederland, dat moet slimmer.” Kuipers gelooft dat er miljoenen euro’s zijn te besparen in retaildistributie, zo vertelde hij op de Logistica. Maar ook: Apps, apps en nog eens apps, ‘Overname Psion geeft ons een serieus marktaandeel’ en Zelf werken aan arbeidsveiligheid.
Zie: Logistica-nieuwsbrief donderdag

 

Vrijdag

Niet iedereen is even enthousiast, maar de meeste exposanten laten een positief geluid horen over deze editie van de Logistica en ICT & Logistiek. Lees hier de quotes van diverse standhouders. En: Sierteelt gooit logistiek op de schop, Van der Heijden sluit contract met Jungheinrich en Crown biedt orderpicktruck met afstandsbediening.

Zie: Logistica-nieuwsbrief vrijdag

 

Logistica in beeld

Heeft u grappige, ludieke, ontroerende foto’s van de afgelopen Logistica? Wij plaatsen ze in onderstaand foto-album ‘Logistica in beeld 2012’! Mail ze naar marjanlijftogt@vakmedianet.nl.

Reageer op dit artikel