nieuws

Van Hooff Intern Transport neemt Bosveld over

Warehousing

Van Hooff Intern Transport neemt Bosveld over

Van Hooff Intern Transport, verhuurder, verkoper en servicebedrijf van intern transportmaterieel, neemt per 1 november Bosveld Heftruckservice uit Breda over. Via de overname wil Van Hooff haar marktpositie in Breda en omgeving verder uitbouwen.

De Van Hooff Groep heeft momenteel drie vestigingen in respectievelijk Deventer, Oss en Tiel. Nu komt daar een vierde vestiging bij die Breda en omstreken gaat bestrijken. De oud-eigenaar van Bosveld Heftruckservice, Albert Bosveld, blijft minimaal 12 maanden aan Van Hooff verbonden om de bedrijfsovername soepel te laten verlopen.

Klanten efficiënter en effectiever bedienen
Jan Jaap Wiersma, Algemeen Directeur van Van Hooff Intern Transport ziet voor de klanten van beide bedrijven en voor de markt voor intern transportmaterieel in Breda en omgeving veel voordelen: “Door deze overname hebben wij een betere dekking in deze regio waardoor we onze klanten efficiënter en effectiever bedienen. Daarnaast kunnen wij nu nog beter inspelen op flexibele huurconcepten, staat er voor deze regio een grotere voorraad aan intern transportmiddelen paraat en is er in Breda een showroom.”

De huurvloot van Van Hooff bestaat uit ongeveer 2500 eenheden. De dealerschappen bestaan uit Yale, Still, Atlett, Hubtex, Bauer (voorzetapparatuur) en Eureka (veeg- en schrobmachines). Door de overname komt daar nu ook Logitrans bij.

Lees ook:
Fulltime inzet zonder zorgen
Fleetmanagement topprioriteit in verhuurbranche
Verhuurder heftrucks verbetert managementinformatie

Reageer op dit artikel