nieuws

Duitse distributeur schaft zeventien Yale’s aan

Warehousing

Duitse distributeur schaft zeventien Yale’s aan

Durner GmbH & Co, een Duitse distributeur van schoonmaak- en hygiëneproducten, heeft zeventien Yale-trucks aangeschaft. De machines worden ingezet in een nieuw gebouw aan de rand van Nürnberg, waarin onder andere het hoofdkantoor en het warehouse van Durner zijn ondergebracht. De nieuwe Yale-vloot bestaat uit orderverzamelaars voor gemiddelde hoogte, reachtrucks, meelooppallettrucks en ander ondersteunend logistiek materieel.

Vanwege de continue groei verhuisde Durner kortgeleden naar een nieuw gebouw met een gecombineerde ruimte van ongeveer 26.000 vierkante meter. Daar beschikt het bedrijf over 8000 vierkante meter aan magazijnruimte, 2000 vierkante meter aan kantoren, trainingsruimten en een showroom. In het magazijn zijn de werkzaamheden complex met meer dan 10.000 productlijnen op 8500 palletlocaties. Dagelijks worden er tussen de 400 en 600 pallets in- en uitgeslagen.

 

Orderverzamelaars voor gemiddelde hoogte

Durner vroeg Yale Europe Materials Handling om een complete logistiek oplossing voor het magazijn te leveren. Die bestaat vooralsnog uit een vloot van zeventien trucks als onderdeel van een breder service- en onderhoudscontract. De kern van de nieuwe vloot bestaat uit tien MO10E orderverzamelaars voor gemiddelde hoogte en vijf MR14 reachtrucks. Daarnaast werden er ook meelooppallettrucks en andere ondersteunende logistieke machines aangeschaft.

 

Meedenken over een materials handling oplossing

Voor Durner waren er drie redenen om voor Yale te kiezen: de betrouwbaarheid van de machines van Yale, de goede service en de specificaties van de geleverde machines. Daarnaast was het voor Durner van belang dat Yale ondersteuning biedt bij het ontwikkelen van een materials handling oplossing die voldoet aan de bestaande en toekomstige behoeften van het bedrijf.

 

Lees ook:

Yale voorziet heftruckmasten van LED-rijlichten

Condor Logistics schaft 32 Yale heftrucks aan

Yale wordt groot in Rusland

Reageer op dit artikel