nieuws

Boon Sliedrecht koppelt voicepicking aan nieuw WMS

Warehousing

Boon Sliedrecht koppelt voicepicking aan nieuw WMS

De distributiecentra achter de supermarktketen MCD stappen over op Tekspeech voicepicking. Het Voice Recognition Systeem zal begin 2013 live gaan. CaptureTech is de leverancier van de spraakherkenningoplossing.

Bij Boon Sliedrecht, de naam waaronder de distributiecentra van MCD zijn verenigd, wordt op dit moment een warehousemanagement oplossing uitgerold (WISE). Hierdoor, en met de drukke kerstperiode in het vooruitzicht, is besloten om Tekspeech pas in het eerste kwartaal van 2013 te implementeren. Waar al wel mee is gestart, is de koppeling van een deel van de RF-apparatuur aan het WMS.

Tachtig orderpickers aansturen
Het systeem dat CaptureTech levert aan Boon Sliedrecht is gebaseerd op de Vocollect voicepicking oplossing. Het zal na de livegang ruim tachtig orderpickers aansturen in de distributiecentra in Sliedrecht en Ridderkerk.

Handhelds en heftruckcomputers
Als onderdeel van het Voice Recognition Systeem zal CaptureTech ook de draadloze infrastructuur van Cisco leveren en implementeren. Daarbij zullen voor de ontvangst van goederen, de expeditie en het replenishment 45 mobiele handheld computers en 13 heftruckcomputers van Honeywell worden ingezet.

Reageer op dit artikel