nieuws

Rhenus Contract Logistics opent nieuw logistiek centrum

Warehousing

Rhenus Contract Logistics opent nieuw logistiek centrum
Rhenus Contract Logistics Tilburg

Met de nieuwe vestiging in Tilburg beschikt Rhenus Contract Logistics in Nederland nu over zeven logistieke centra van waaruit de Europese supply chain activiteiten voor e-commerce, healthcare en technology industrie worden uitgevoerd.

De nieuwe vestiging op industrieterrein Kraaiven beslaat ruim 18.000 vierkante meter en wordt gebruikt voor de groeiende activiteiten van Rhenus Contract Logistics op het gebied van e-commerce logistiek.  De totale magazijn capaciteit van deze logistiek dienstverlener in Tilburg komt hiermee op ruim 100.000 vierkante meter.

 

VAL-activiteiten

“In het nieuwe pand zullen diensten op het gebied van e-commerce worden ondergebracht” zegt Alphons van Erven, divisie directeur van Rhenus Contract Logistics in Nederland. “Opslag, distributie maar ook order fulfilment, kitting en assemblage. In het nieuwe centrum worden twee internationaal opererende e-commerce klanten gehuisvest. Met de ingebruikname van het nieuwe magazijn komt het aantal vestigingen ven Rhenus Contract Logistics in Tilburg op vier. “Door deze campus opzet creëren we meer schaalgrootte en door de uitwisselbaarheid van personeel worden we niet alleen efficiënter, en effectiever maar hebben we ook weer de ruimte om te groeien“, stelt Van Erven.

Reageer op dit artikel