nieuws

Nabuurs breidt activiteiten voor Sligro uit

Warehousing

Nabuurs breidt activiteiten voor Sligro uit
Nabuurs breidt activiteiten voor Sligro uit

Logistiek dienstverlener Nabuurs heeft het Sligro distributiepakket overgenomen van Van Uden Logistics. Nabuurs deed al de regionale distributie voor het out-of-homekanaal van Sligro in het gebied Roermond-Nijmegen-Arnhem-Veghel. De relatie wordt nu verstevigd. Nabuurs gaat 12 dedicated truck en opleggers inzetten.

Vanuit een centraal distributiecentrum in Veghel voorziet Sligro haar 55 eigen vestigingen – zowel groothandelsvestigingen als retail-DC’s – dagelijks van goederen. Een deel van deze distributie wordt nu verzorgd door Nabuurs, dat hiervoor 12 dedicated trucks en opleggers inzet. Gemiddeld gaat het om twee volle opleggers per dag, met een combinatie van koelproducten, vriesproducten en niet-geconditioneerde levensmiddelen.

 

Versteviging van de relatie 

Henk Verberk, operations manager transport: "Voor levensmiddelen is leverbetrouwbaarheid essentieel. Wij vervoeren veel versproducten, dus we hebben veel belang bij een betrouwbare partner die garant staat voor continuïteit. Voor onze bezorgserviceactiviteiten werken we al meer dan vijf jaar met Nabuurs. We zien deze uitbreiding van de samenwerking als een versteviging van de relatie."

 

Duurzame ambities

Sligro ziet in Nabuurs ook een partner om haar ambities op het gebied van duurzaamheid in te vullen, aldus Verberk: "Wij zetten zwaar in op alternatieve brandstoffen. Nabuurs is een partij die in staat en bereid is daarover mee te denken en daaraan mee te doen."

Reageer op dit artikel