nieuws

Software beheert barcodescanners en mobiele apparatuur

Warehousing

Software beheert barcodescanners en mobiele apparatuur
Honeywell scanner

Honeywell heeft de introductie van Remote MasterMind 3.0 (ReM 3.0) aangekondigd. Dit is een geintegreerde softwareoplossing voor de AIDC-industrie (Automatic Identification and Data Capture) voor het beheren van barcodescanners en mobiele apparatuur.

Deze nieuwe softwareoplossing zorgt voor een verbeterd en geintegreerd beheer van de volgende apparaten via één enkele online-console: barcodescanners van Honeywell , mobiele apparaten met Microsoft Windows als besturingssysteem en smartphones en tablets met Google Android en Apple iOS als besturingssysteem.

 

 Centraal beheer

ReM 3.0 biedt volgens Honeywell een hogere productiviteit, door ervoor te zorgen dat IT-professionals belangrijke apparaatbeheertaken vanaf een centrale locatie kunnen uitvoeren. Daaronder vallen: opvolgen van goederen, softwareverspreiding, configuratiemanagement, diagnoses en automatisch verzamelen van prestatie- en meetgegevens.

 

Gedetailleerd
Remote MasterMind 3.0 beschikt over een interface voor het snel en nauwkeurig verhelpen van storingen en flexibele opties voor het installeren van software. Met de geupgrade software kunnen IT-professionals gepersonaliseerde visuele rapporten aanmaken van belangrijke metingen en trends. In tegenstelling tot andere oplossingen voor beheer op afstand biedt ReM 3.0 gedetailleerde, apparaatspecifieke gegevens, zoals systeemprestaties, in- en uitschakelingen en aantal aanslagen op toetsenborden en aanrakingen van touchscreens. ReM 3.0 zorgt ervoor dat IT-professionals waardevolle inzichten kunnen vergaren in apparaatgebruik en prestaties in het algemeen, waardoor bedrijven een gestroomlijnde workflow kunnen ontwikkelen en de productiviteit van de werknemers toeneemt.

Reageer op dit artikel