nieuws

Doorstart voor Clarklift en Totalservice

Warehousing

Doorstart voor Clarklift en Totalservice
Total Service Nederland

De reorganisatie waarbij alle activiteiten van Clarklift Nederland en Totalservice Nederland zijn overgenomen door Total Lifttrucks Nederland is succesvol verlopen. Beide bv’s werden onlangs nog met een faillissement geconfronteerd.

Het uitgangspunt volgens directeur/eigenaar Don Vernooy was een snelle en onopmerkzame operatie. De gehele service- en verkooporganisatie heeft volgens hem gedurende de reorganisatie normaal gefunctioneerd. "Nu de reorganisatie achter de rug is, kan Total Lifttrucks Nederland met een efficiënte en compacte organisatie weer optimale service verlenen." Aan een nieuwe website wordt gewerkt.

 

Kernactiviteiten
Naast onderhoud, reparaties en BMWT-keuringen, verzorgt Total Lifttrucks Nederland ook batterijkeuringen, NEN 3140 (keuringen van elektrisch gereedschap), chauffeurscertificeringen en aankoopkeuringen voor gebruikte heftrucks. De verkoop omvat de hef- en magazijntrucks van Heli, heftrucks van Clark, palletstapelaars en pallettrucks van Quintruck en verder een groot aanbod gebruikte heftrucks.

Reageer op dit artikel