nieuws

3pl-er Wetron kiest nieuwe software met WMS en douanemodule

Warehousing

3pl-er Wetron kiest nieuwe software met WMS en douanemodule
wetron 1

Met een nieuw Warehouse Management Systeem en een oplossing voor douanemanagement hoopt logistiek dienstverlener Wetron in Weert efficiencyverbeteringen en een AEO certificering te halen. Met het nieuwe softwaresysteem wordt verder het hele proces van orderintake tot facturatie afgedekt.

Vorige maand tekende Wetron een overeenkomst met softwareleverancier Gateway voor de levering van het softwarepakket Gateway V2 met de bijbehorende modules voor WMS en douanemanagement.  Het gehele proces van order intake tot en met facturatie wordt ingeregeld met de workflows van Gateway V2. Het inslag-, opslag- en uitslagproces zal straks wordt ondersteund door barcodescanning.

 

Koppelen met klanten

Wetron in Weert heeft 225 mensen in dienst, waarvan een groot deel zich bezig houdt met het regelen van transporten over de weg, over zee en via het spoor. Het nieuwe systeem dat deze processen gaat ondersteunen biedt de mogelijkheid om te koppelen met klanten zodat ook daar efficiencyverbetering kan worden behaald.

 

Doel is om het 35.000m2 grote douane entrepot in twee maanden in te richten met Gateway V2.  zodat daarna in overleg met de douane een AEO certificering verkregen kan worden.

Reageer op dit artikel